Menu Sluiten

Gratis minireading

Met een gratis minireading krijg je meer inzicht in je leven. Ben je nieuwsgierig wat een reading voor jou kan betekenen? Twijfel je over een keuze? Vraag je je af hoe je verder komt in een relatie, met je werk of met je gezondheid? Ik voorspel de toekomst niet, maar biedt je heldere inzichten aan. Ik heb al honderden readingen uitgevoerd en ik stond in de finale van het TV-programma Het Zesde zintuig. 

Probeer nu een gratis minireading.  Stuur me je vraag met een foto van jezelf per mail en je ontvangt een geluidsbestand met een minireading. Ook zonder concrete vraag kun je een minireading ontvangen. Mail naar nicoline@kompassie.eu

Nicoline Roozen

Reacties van anderen

keer op keer beter inzicht

Vanaf de eerste reading heeft Nicoline mij zeer verbaasd met de informatie die ze me gaf zonder dat ik haar ook maar iets verteld had. Ze helpt me keer op keer om een beter inzicht te krijgen. Ik ben superblij dat ik de stap gezet heb om haar te vragen om readings.

Shelly Z

Veel helderheid, zuiverheid en integriteit

Je hebt me ontzettend veel helderheid gebracht, meer nog dan ik had durven hopen. Wat moet jij ongelofelijk veel mensen houden, dat je je op deze manier kan geven. Ik ben erg ontroerd dat ik dit heb mogen meemaken. Jouw zuiverheid en voelbare integriteit hebben me erg geraakt.

Wow

Wow, je slaapt de spijker op zijn kop. Hier heb ik zeker iets aan en ik ga ermee aan de slag. Heel erg bedankt voor uw reading.

Mandy

Ik ga nog vaak denken aan jouw reading

Met een fijn gevoel, glimlach en herkenning heb ik geluisterd naar jouw reading.
Ik vond het mooi en fijn. Ik ga het laten bezinken en zeker nog vaak aan denken (bij het toepassen).
Dank je wel!!!!!

G. Jansen
gratis minireading

Achtergrond informatie: wat is een (gratis) minireading?

Ik maak contact met jou via je foto en ik stel vragen aan jouw energie.  De antwoorden laat ik binnenkomen en spreek ik hardop uit en neem ik op.

Bij een (gratis) minireading kan ik alle vragen stellen. Ik begin meestal met algemene vragen (wat wil je me laten zien?) Als degene waar de minireading voor bedoeld is dat wil, kan ik ook specifieke vragen stellen. Bv hoe moet ik omgaan met mijn hoofdpijn.

Voor meer informatie kijk op reading

Proberen? Stuur je foto en eventueel vraag naar nicoline@kompassie.eu