Menu Sluiten

LEVEN ZONDER INTUÏTIE IS ALS DANSEN ZONDER MUZIEK

In beide gevallen doe je maar wat op je eigen houtje. Het gaat best, maar echt gelukkig word je er niet van. Met je intuïtie volg je het ritme van je ziel. Je zet de stappen die bij je passen en viert  het leven liefdevol.

VEERTIG JAAR LEEFDE IK IN MIJN HOOFD

Vol ambitie leidde ik een druk leven. Ik dacht dat ik alles had wat mijn hartje begeerde, maar ik kende mijn hartsverlangen niet. Als Doornroosje schoot ik wakker en het besef dat ik veel rationeler leefde dan bij mij past dwong me op zoek te gaan naar mijn intuïtie. Maar hoe doe je dat? Ik voelde me een blinde die in de woestijn zoekt naar water.  Zo zocht ik mijn intuïtie.

IN HET AFPELLEN VAN MIJN EGO VOND IK DE SLEUTEL.

Ik verwerkte stapsgewijs mijn emoties, onderzocht mijn oordelen en schoof ze terzijde. Zo bevrijdde ik mijn intuïtie waarvoor ik mij afgesloten had.
Dezelfde innerlijke tocht voerde  naar mijn liefde en bezieling. Dat bleek dezelfde reis te zijn.

Nicoline Roozen

IS DAT ALLES?

Nou nee. Ik ben moeder van twee prachtige dochters en gelukkig getrouwd.  Ik ben opgeleid tot healer en reader en gecertificeerd begeleider van familie- en organisatieopstellingen.

Ik ben een bofkont omdat ik honderden mensen succesvol heb mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Mijn aanpak richt zich op de kern. Vaak krijg ik te horen dat ik veiligheid creëer en inspirerende inzichten aanreik.

Mijn televisieoptredens in 2008 en 2009 bij Het zesde zintuig zijn een heerlijke kers op mijn levenstaart. Ik behaalde een finaleplaats en liet Nederland zien dat intuïtie bestaat.

EN NU JIJ

Jou begeleiden bij je intuïtieve ontwikkeling is voor mij het mooiste dat er bestaat. Omdat ik weet dat het jou in contact brengt met  je innerlijk geluk. En omdat de wereld mooier wordt van al dat geluk. Voor minder ga ik niet.

Klik voor meer informatie over healing en reading

Klik voor meer informatie over de training intuïtieve ontwikkeling