Menu Sluiten

VEERTIG JAAR LEEFDE IK IN MIJN HOOFD

Vol ambitie leidde Nicoline een druk leven. Ze dacht dat ze alles had wat haar hartje begeerde, maar ze kende haar hartsverlangen niet. Als Doornroosje schoot Nicoline wakker en het besef dat ze veel rationeler leefde dan bij haar past dwong haar op zoek te gaan naar haar intuïtie. Maar hoe doe je dat? Ze voelde zich een blinde die in de woestijn zoekt naar water.  Zo zocht Nicoline haar intuïtie.

DOOR HET AFPELLEN VAN MIJN EGO VOND NICOLINE HAAR INTUÏTIE

Ze verwerkte stapsgewijs haar emoties, onderzocht haar oordelen en schoof ze terzijde. Angst is haar grootste obstakel geweest. Ze heeft zich door bergen angst heen gevreten en weet niet wat haar nog wacht.

Nicoline Roozen

Nicoline kreeg zicht op haar gedragspatronen en kon ze geleidelijk aan transformeren. Zo bevrijdde ze haar intuïtie waarvoor zij zich afgesloten had. Dezelfde innerlijke tocht voerde naar haar liefde en bezieling. Dat bleek dezelfde reis te zijn.

LEVEN ZONDER INTUÏTIE IS ALS DANSEN ZONDER MUZIEK

MIJN INTUÏTIE BLEEK MIJN TALENT TE ZIJN

Als Nicoline zich concentreert ziet ze wat er speelt bij een persoon, een team of een organisatie. Waar ligt het verlangen en hoe ziet de weg naar realisatie van het verlangen er uit? Welke obstakels duiken er op en wat is een effectieve manier om daarmee om te gaan? Wat gebeurt er in de interactie tussen personen en hoe kan die interactie versoepelen? De informatie is meestal herkenbaar en tegelijkertijd voeg Nicoline iets wezenlijks toe. Ze geeft mensen, teams en organisaties een frisse blik op zichzelf.

Mensen die kennis maken met haar intuïtie zijn verrast en vragen zich af hoe zij dat kan weten. Dat is natuurlijk een leuke reactie, maar Nicoline concentreert zich op het resultaat: met welke informatie kan ze de ander vooruit helpen? Wat kan die ander horen zodat zodat hij of zij wezenlijke keuzes maakt die passend zijn voor iedereen?

Die informatie geven is haar talent.

IS DAT ALLES?

Nou nee. Nicoline heeft meer dan 35 jaar ervaring in organisaties in allerlei rollen. Manager en organisatieadviseur zijn de belangrijkste rollen.

Ze is moeder van twee prachtige dochters en gelukkig getrouwd.  Nicoline is opgeleid tot healer en reader en gecertificeerd begeleider van familie- en organisatieopstellingen.

Nicoline ziet zich zichzelf als een bofkont omdat ze honderden mensen heeft mogen begeleiden. Vaak krijgt ze te horen dat ze veiligheid creëer en inspirerende inzichten aanreik.

Haar televisieoptredens in 2008 en 2009 bij Het zesde zintuig zijn een heerlijke kers op haar levenstaart. Ze behaalde een finaleplaats en liet Nederland zien dat intuïtie bestaat.

Korte filmpje uit het Zesde zintuig illustreert wat een reading is.

EN NU JIJ

Jou begeleiden bij je intuïtieve ontwikkeling is voor Nicoline het mooiste dat er bestaat. Omdat ze weet dat het jou in contact brengt met  je innerlijk geluk. En omdat de wereld mooier wordt van al dat geluk. Voor minder gaat ze niet.

Mail voor een afspraak

Bel voor een afspraak