Menu Sluiten

LEVEN ZONDER INTUÏTIE IS ALS DANSEN ZONDER MUZIEK

In beide gevallen doe je maar wat op je eigen houtje. Het gaat best, maar echt gelukkig word je er niet van. Met je intuïtie volg je het ritme van je ziel. Je zet de stappen die bij je passen en viert  het leven liefdevol.

VEERTIG JAAR LEEFDE IK IN MIJN HOOFD

Vol ambitie leidde ik een druk leven. Ik dacht dat ik alles had wat mijn hartje begeerde, maar ik kende mijn hartsverlangen niet. Als Doornroosje schoot ik wakker en het besef dat ik veel rationeler leefde dan bij mij past dwong me op zoek te gaan naar mijn intuïtie. Maar hoe doe je dat? Ik voelde me een blinde die in de woestijn zoekt naar water.  Zo zocht ik mijn intuïtie.

DOOR HET AFPELLEN VAN MIJN EGO VOND IK MIJN INTUÏTIE

Ik verwerkte stapsgewijs mijn emoties, onderzocht mijn oordelen en schoof ze terzijde. Angst is wel mijn grootste obstakel geweest in mijn ontwikkeling. (Ik schrijf het optimistisch in de verleden tijd, maar dat is een illusie. Ik heb me door bergen angst heen gevreten en ik weet niet wat er nog op mij wacht).

Ik kreeg zicht op mijn gedragspatronen en kon ze geleidelijk aan transformeren. Zo bevrijdde ik mijn intuïtie waarvoor ik mij afgesloten had. Dezelfde innerlijke tocht voerde naar mijn liefde en bezieling. Dat bleek dezelfde reis te zijn.

MIJN INTUÏTIE BLEEK MIJN TALENT TE ZIJN

Als ik mij concentreer zie ik wat er speelt bij een persoon, een team of een organisatie. Waar ligt het verlangen en hoe ziet de weg naar realisatie van het verlangen er uit? Welke obstakels duiken er op en wat is een effectieve manier om daarmee om te gaan? Wat gebeurt er in de interactie tussen personen en hoe kan die interactie versoepelen? De informatie is meestal herkenbaar en tegelijkertijd voeg ik ik iets wezenlijks toe. Ik geef mensen, teams en organisaties een frisse blik op zichzelf.

Mensen die kennis maken met mijn intuïtie zijn verrast en vragen zich af hoe ik dat kan weten. Dat is natuurlijk een leuke reactie, maar ik concentreer me op het resultaat: met welke informatie kan ik de ander vooruit helpen? Wat kan die ander horen zodat zodat hij of zij wezenlijke keuzes maakt die passend zijn voor iedereen?

Die informatie geven is mijn talent.

IS DAT ALLES?

Nou nee. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in organisaties in allerlei rollen. Manager en organisatieadviseur zijn de belangrijkste rollen.

Ik ben moeder van twee prachtige dochters en gelukkig getrouwd.  Ik ben opgeleid tot healer en reader en gecertificeerd begeleider van familie- en organisatieopstellingen.

Ik ben een bofkont omdat ik honderden mensen succesvol heb mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Mijn aanpak richt zich op de kern. Vaak krijg ik te horen dat ik veiligheid creëer en inspirerende inzichten aanreik.

Mijn televisieoptredens in 2008 en 2009 bij Het zesde zintuig zijn een heerlijke kers op mijn levenstaart. Ik behaalde een finaleplaats en liet Nederland zien dat intuïtie bestaat.

EN NU JIJ

Jou begeleiden bij je intuïtieve ontwikkeling is voor mij het mooiste dat er bestaat. Omdat ik weet dat het jou in contact brengt met  je innerlijk geluk. En omdat de wereld mooier wordt van al dat geluk. Voor minder ga ik niet.

Mail voor een afspraak

Bel voor een afspraak