Menu Sluiten

WE WILLEN ALLEMAAL EEN AANGENAAM EN ZINVOL LEVEN

Vaak lukt het ons om dat leven te leiden, maar er zijn situaties dat we er alleen niet goed uitkomen. We staan voor een lastig dilemma of we willen gebeurtenissen uit het verleden loslaten. We vragen ons af wat een goede stap is in onze loopbaan en hoe we die kunnen zetten of we zoeken de betekenis van fysieke klachten waar we graag vanaf willen. Op andere momenten vraagt de manier waarop we met onze partner of onze kinderen omgaan onze aandacht, of verlangen we naar de aanwezigheid van een partner of kinderen in ons leven. Soms zitten we niet lekker in ons vel en worstelen we met negatieve emoties. In al dit soort gevallen kan je bij mij terecht voor een reading, want daar ben ik goed in. Als je ‘gewoon’ nieuwsgierig bent naar wat ik je te vertellen heb met mijn helderziendheid ben je ook meer dan welkom.

Hoe werkt een reading?

Tijdens een reading maak ik contact met jouw energie. Daar stel ik vragen aan en ik krijg de antwoorden binnen in de vorm van beelden en in de vorm van informatie. Ik geef de betekenis van de beelden en de informatie door aan jou. Om een concreet beeld van een reading te krijgen helpt het volgende filmpje (TV opnamen Het Zesde Zintuig)

Wat heb ik aan een reading?

reading geeft inzicht in je mogelijkheden

Een reading geeft je meer inzicht in wat er speelt in je leven. Je bewustzijn over jezelf en je leven groeit op een wezenlijke manier. Dat inzicht kun je gebruiken in je leven en de keuzes die je maakt. De inzichten helpen je om je leven te accepteren zoals het is. Na een reading weet je weer wat je te doen hebt. Je ziet een mooie wandeling op de berg waar je misschien tegen op zag.

Ik houd de reading altijd concreet. Spannend? Dat kan ik me voorstellen. Je weet immers niet wat je over jezelf te horen krijgt. Ik ontvang alleen informatie die je zelf bewust of onbewust aan mij laat zien, daardoor sluit de reading aan bij jouw behoefte en past bij jouw ontwikkeling.

Tijdens een reading zitten we tegenover elkaar. Je hoeft zelf niets te vertellen, maar dat mag wel. Je kan ook zelf aangeven op welke vragen je antwoord wilt of  je laat dat aan mij over.

Een reading duurt ongeveer een uur en kost €80,- per uur. (Als het langer duurt dan 75 minuten komt er per kwartier €20,- bij).

Als je wilt neem ik de reading op en mail ik je die achteraf. Het is vaak teveel informatie om allemaal te onthouden en na een paar weken hoor je weer hele nieuwe dingen. In een sessie combineer ik vaak healing en reading. Als je komt hoef je nog geen keuze gemaakt te hebben. Ook een combinatiesessie kost €80,- per uur en duurt een uur. (Als het langer duurt dan 75 minuten komt er per kwartier €20,- bij).

Meer weten of een specifieke behoefte? Mail me op nicoline@ kompassie.eu of bel of app me op 0612926982