Menu Sluiten

HET ZESDE ZINTUIG, WAT IS DAT?

Ik vergelijk in deze lezing een zesde zintuig met een televisietoestel: als we zorgvuldig afstemmen ontvangen we heldere informatie. Hoe doe je dat, afstemmen?  En welke informatie kun je dan ontvangen? Hoe versterk je jouw zesde zintuig? Waarom heeft nog nooit iemand de loterij gewonnen met een zesde zintuig? En hoe kan het dat de wetenschap het bestaan van een zesde zintuig blijft ontkennen? Tijdens deze lezingen kunnen de deelnemers experimenteren met hun eigen zesde zintuig en er is volop ruimte voor discussie en vragen.

Mail me voor meer informatie of om een offerte aan te vragen

VROUWELIJK LEIDERSCHAP

Tijdens mijn lezingen over vrouwelijk leiderschap geef ik mijn visie op vrouwelijk leiderschap. Ik ga in op vragen zoals: Waarom is vrouwelijk leiderschap van belang voor jezelf en voor de samenleving? Wat is een organisatie met vrouwelijk en mannelijk leiderschap in balans?
Hoe ziet een samenleving in balans tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap er uit? Hoe kan je vrouwelijk leiderschap ontwikkelen als individu en op het niveau van een organisatie? Welke ontwikkeling van vrouwelijk leiderschap is zichtbaar in onze samenleving?
In mijn lezingen spreek ik vanuit mijn persoonlijke bezieling. Ik inspireer en ik zet aan het denken. Ik creëer makkelijk een levendige discussie over dit onderwerp. De discussie kan open zijn of gericht op bepaalde (organisatie) vraagstukken. Ik kan ook oefeningen aan een lezing toevoegen zodat de lezing elementen van een workshop krijgt.

Lees hier over vrouwelijk leiderschap

Mail me voor meer informatie of om een offerte aan te vragen