Menu Sluiten

Wat is dat?

Bij een healing ruim ik met mijn handen blokkades op in jouw energiesysteem. Mijn uitgangspunt is dat alles energie is. Op sommige plekken stroomt jouw energie onbelemmerd en op andere plekken stagneert de energiestroom. Dat noem ik een blokkade. Met mijn handen voel ik waar blokkades zijn en neem ik die weg. Iets preciezer; jij neemt ze zelf weg, zonder dat je je daarvoor inzet. Ik bevorder jouw eigen zelf genezend vermogen.

Door de healing voel jij je beter in je vel zitten en word je gezonder. Het helpt om fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten te verminderen en op te lossen. Je kan met of zonder concrete vraag komen.

Bij een eerste behandeling voel je direct resultaat.  Grotere issues vragen meerdere healings.

Voor wie of wat is een healing geschikt?

Een healing is geschikt voor iedereen die dat wil. Ik leg mijn handen op je schouders, verder raak ik je niet aan. Een healing kan ook op afstand plaats vinden. In dat geval hebben we eerst contact over je vraag of klacht en geef ik je na afloop feedback over wat ik bij je voelde.

Een eventuele reguliere behandeling kan gewoon doorgang vinden.

Ik kan een healing geven aan mensen, dieren, huizen (bijvoorbeeld als de verkoop niet lukt als of je vreemde geluiden hoort) en plekken (bijvoorbeeld als er iets vervelends is gebeurd en je voelt je er niet prettig).

Een healing duurt ongeveer een uur en kost € 80 per uur. (Als het langer dan 75 minuten duurt komt er per kwartier € 20 uur bij).

Combinatie met een reading is goed mogelijk.

Meer weten of een specifieke behoefte? Mail me op nicoline@ kompassie.eu of bel of app me op 0612926982