Menu Sluiten

WE WILLEN ALLEMAAL EEN AANGENAAM EN ZINVOL LEVEN

Vaak lukt het ons om dat leven te leiden, maar er zijn situaties dat we er alleen niet goed uitkomen. We willen meer diepgang of we willen gebeurtenissen uit het verleden loslaten. We vragen ons af wat een goede stap is in onze loopbaan en hoe we die kunnen zetten of we zoeken de betekenis van fysieke klachten waar we graag vanaf willen. Op andere momenten vraagt de manier waarop we met onze partner of onze kinderen omgaan onze aandacht, of verlangen we naar de aanwezigheid van een partner of kinderen in ons leven. Soms zitten we niet lekker in ons vel en worstelen we met negatieve emoties. In al dit soort gevallen kan je bij mij terecht voor een reading, want daar ben ik goed in. Als je ‘gewoon’nieuwsgierig bent naar wat ik je te vertellen heb met mijn helderziendheid ben je ook meer dan welkom.

Hoe werkt een reading?

Tijdens een reading maak ik contact met jouw energie. Daar stel ik vragen aan en ik krijg de antwoorden binnen in de vorm van beelden en in de vorm van informatie. Ik geef de betekenis van de beelden en de informatie door aan jou.

Wat heb ik aan een reading?

Een reading geeft je meer inzicht in wat er speelt in je leven. Je bewustzijn over jezelf en je leven groeit  op een wezenlijke manier. Dat inzicht kun je gebruiken in je leven en de keuzes die je maakt. De inzichten helpen je om je leven te accepteren zoals het is.

Ik houd de reading altijd concreet. Spannend? Dat kan ik me voorstellen. Je weet immers niet wat je over jezelf te horen krijgt.  Ik ontvang alleen informatie die jezelf bewust of onbewust aan mij laat zien, daardoor sluit de reading aan bij jouw behoefte en past bij jouw ontwikkeling.

Tijdens een reading zitten tegenover elkaar. Je hoeft zelf niets te vertellen, maar dat mag wel. Je kan ook zelf aangeven op welke vragen je antwoord wilt of  je laat dat aan mij over.

Een reading duurt ongeveer een uur en kost €80,-

Als je wilt neem ik de reading op en mail ik die je achteraf. Het is vaak teveel informatie om allemaal te onthouden en na een paar weken hoor je weer hele nieuwe dingen.

In een sessie combineer ik vaak healing en reading. Als je komt hoef je nog geen keuze gemaakt te hebben. Ook een combinatiesessie kost €80,- en duurt een uur.
Wil je een flinke stap zetten met je persoonlijke ontwikkeling? Volg dan de training intuïtieve ontwikkeling.

keer op keer beter inzicht

Vanaf de eerste reading heeft Nicoline mij zeer verbaasd met de informatie die ze me gaf zonder dat ik haar ook maar iets verteld had. Ze helpt me keer op keer om een beter inzicht te krijgen. Ik ben superblij dat ik de stap gezet heb om haar te vragen om readings.

Shelly Z

Veel helderheid, zuiverheid en integriteit

Je hebt me ontzettend veel helderheid gebracht, meer nog dan ik had durven hopen. Wat moet jij ongelofelijk veel mensen houden, dat je je op deze manier kan geven. Ik ben erg ontroerd dat ik dit heb mogen meemaken. Jouw zuiverheid en voelbare integriteit hebben me erg geraakt.

Wow

Wow, je slaapt de spijker op zijn kop. Hier heb ik zeker iets aan en ik ga ermee aan de slag. Heel erg bedankt voor uw reading.

Mandy

Ik ga nog vaak denken aan jouw reading

Met een fijn gevoel, glimlach en herkenning heb ik geluisterd naar jouw reading.
Ik vond het mooi en fijn. Ik ga het laten bezinken en zeker nog vaak aan denken (bij het toepassen).
Dank je wel!!!!!

G. Jansen