Menu Sluiten

Wat is een healing?

Bij een healing ruim  ik met mijn handen blokkades op in jouw energiesysteem.  Mijn uitgangspunt is dat alles energie is. Op sommige plekken stroomt jouw energie onbelemmerd en op ander plekken stagneert de energie stroom. Dat noem ik een blokkade. Met mijn handen voel ik waar blokkades zijn en neem ik die weg. Iets preciezer: jij neemt ze zelf weg, zonder dat je daar je daarvoor inzet. Ik bevorder jouw eigen zelf genezend vermogen.

Door de healing voel jij je beter in je vel zitten en word je gezonder. Het helpt om fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten te verminderen en op te lossen. Je kan met of zonder concrete vraag komen.

Bij een eerste behandeling voel je direct resultaat.  Grotere issues vragen meerdere healings.

Voor wie of wat is een healing geschikt?

Een healing is geschikt voor iedereen die dat wil. Ik leg mijn handen op je schouders, verder raak ik je niet aan. Een eventuele reguliere behandeling kan gewoon doorgang vinden.

Ik kan een healing geven aan mensen, dieren, huizen (bv als de verkoop niet lukt als of je vreemde geluiden hoort) en plekken (bv als er iets vervelends is gebeurt en je voelt je er niet prettig).

Een healing duurt ongeveer een half uur en kost 40 euro.

Combinatie  een reading met is goed mogelijk.

Healing

geen zere nek en geen hoofdpijn meer

de dag na de healing geen zere nek en geen hoofdpijn meer. Fijn!

L.R.

je doet het erg goed

Ik weet niet hoe je het doet, maar je doet het wel erg goed. Het is nu 1,5 uur na de healing en ik voel met ruimte in mijn hoofd en meer rust in mijn lijf.

Margaret Karsten