Menu Sluiten

Met een gratis minireading krijg je meer inzicht in je leven. Ben je nieuwsgierig wat een reading voor jou kan betekenen? Twijfel je over een keuze? Vraag je je af hoe je verder komt in een relatie, met je werk of met je gezondheid? Ik voorspel de toekomst niet, maar biedt je heldere inzichten aan. Ik heb al honderden readingen uitgevoerd en ik stond in de finale van het TV-programma Het Zesde zintuig. 

Probeer nu een gratis minireading.  Stuur me je vraag met een foto van jezelf per mail en je ontvangt een geluidsbestand met een minireading. Ook zonder concrete vraag kun je een minireading ontvangen. Mail naar nicoline@kompassie.eu

Achtergrond informatie; wat is een minireading?

Ik maak contact met jou via je foto en ik stel vragen aan jouw energie.  De antwoorden laat ik binnenkomen en spreek ik hardop uit en neem ik op.

Bij een (gratis) minireading kan ik alle vragen stellen. Ik begin meestal met algemene vragen (wat wil je me laten zien?) Als degene waar de minireading voor bedoeld is dat wil, kan ik ook specifieke vragen stellen. Bv hoe moet ik omgaan met mijn hoofdpijn.

Voor meer informatie kijk op reading

Proberen? Stuur je foto en eventueel vraag naar nicoline@kompassie.eu